НА ОРУЖИЕ, УЧЕНИЦИ!

Резултат с изображение за часовник за преписване

Учебната година скоро ще започне. И за някой ученици ще завърши през май. Със зрелостни изпити.

Май… Месец не само на любовта, но и на изпитите. Матури, сесии, външно оценяване…

Мързеливи студенти и зрелостници изкарват шестици на поразия чрез най-ново поколение стелт технологии, неуловими дори за най-модерните системи за заглушаване в университетите. Хит сред преписващите са часовници и химикалки в стил агент 007.

Машинките се продават свободно и се разпространяват чрез реклама в интернет, а цената им не минава 100 лв.

Инвестицията е еднократна за цялото следване, но се изплаща почти веднага, защото не се налага да даваш рушвети, а направо си изкарваш оценките, убеждават дистрибуторите на модерно оборудване за пищови.

„Уникално ново решение за тежките и трудни изпити. С помощта на този часовник вие ще взимате всеки ваш изпит с лекота понеже информацията ще бъде винаги на едната ви ръка под формата на обикновен часовник”, гласи обявата на най-новия модел със стелт функция. Часовникът за преписване има авариен бутон. При натискането му, пищовът се скрива и се появява истински циферблат.

Абсолютно е невидим за квестори, преподаватели, проверяващи, за всички по време на изпит, хвалят се гордите притежатели на устройството. По думите им часовникът ти стои на ръката и никой друг освен теб не може да види какво пише на него, защото ъгълът на видимост е едва 7 градуса. На него могат да се качат хиляди страници материали и готови пищови, написани на кирилица.

Невидимата технология обаче може да струва и 10 пъти по-малко за преписвачите, стига да са любители на царските пищови.  Химикалката с мастило, което невъоръжено око не може да разпознае, остава основен метод за взимане на изпити. Особеното при него е, че работи най-добри с царски пищови, които предварително са написани. Студените споделят, че така е доста по-трудоемко, но пък вършат идеална работа за формули и задачи.

„Предлагаме ви нов метод за създаване на пищови, преписване и подобряване на успеха. Благодарение на това невероятно и невидимо мастило пишете върху най-различни повърхности като тяло, стени, дърво, метал, дрехи и само с едно натискане на копчето светва специалната ултравиолетова лампичка и вие виждате какво е написано”, агитират рекламите на химикалката, чиято стойност е около 4 лв.

Преписвачите могат да се уредят с готови теми, без да си правят труда да ги търсят или разработват предварително. Ако нямаш съвестни колеги, готови да дадат материалите си, най-лесният вариант е да си платиш за готови кандидат-студентски теми или такива за най-трудните изпити в следването, съветват изпечените измамници.

Цените варират според научното направление, показа проверка на вестника в интернет сайтове за обяви. Така разработките по икономика, например се търгуват срещу 5 лева на брой, докато темите за зрелостници могат стигат до 12 лева.

И – на оружие, ученици и студенти!

Годината почва. Изпитите идат…

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s