БАЩИНИ ВЪЗДИШКИ

Резултат с изображение за женско царство

Човек без проблеми не може. И най-вече с близките. Ето моята жена не миряса, докато не ме напъха в нейните си калъпни представи. И пак недоволна.

Вика ми снощи: „Абе, ти не разбираш ли? Май някой от нас е идиот!”. Пък аз галантно й опонирам: „Е, не, мила моя – ти никога не би се омъжила за идиот!”.

Но тя си е такава – праволинейна. Знае, че всичко ни е общо и го дели по принципа: половината е нейна, другата половина – обща.

Помня, когато се запознахме, си мислех, че тя ще е кратка спирка по дългия път, а аз ще съм локомотива, откриващ новата линия. Пък то …

Не, не се оплаквам от брака. Макар че той е като Марс. Твърди се, че има живот, но никакви доказателства не са открити.

Какво, какво?… Кога за пръв път съм целунал? На петнадесет години…

Кое момиче? Ааа – момиче за пръв път целунах на двадесет години. А сега…

Моят син и пие, и пуши. Аз на неговите години… Ама знаеш ли, като се сетя какво правехме… я по-добре да си пие и пуши!

Но и той – жив бащичко! Доведе едно маце оня ден – ужас! В бузата бутанела, в носа – желязна обеца. С магнит ли я привлича, какво? Но я заведе на вилата за седмица. Да прекарал там отпуската и нея.

Е, важното е да внимава! Аз каквато бърза реакция имам…   Ако не беше така, досега десет деца да ги гледам! Я Херакъл – дванадесет подвига и нито едно бебе!

Важното е, че момчето ми е мъжко, хубаво, умно. И има с какво да излезе на нудисткия плаж! Дано и хубава жена си намери.

Защото за един мъж има три важни вещи в живота – колата, телевизора и жената… Да, да – знам, че жената не е вещ. По-лошо е!

А колко е трудно човек да загуби жена си! Трудно, много трудно! Не пропада и туй то!

Но да ми е жива и здрава, че да има кой да подпъхва юргана зад гърба ми. А аз да мия овреме и примерно чиниите. Щото за друго вече не ставам…

Обаче,  синът да е добре, че децата ще продължат дългата ни война на половете. Тая, дето мъжете все печелим битките, а я губим като цяло…

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s