АКТУАЛНА МОЛБА

– Нарастващата липсваща инфлация активно остотинкотява левчетата ми.

– Увеличават се експлоатационните разходи на семейството ми – все по-големи суми отиват за твърдо (хляб, месо, сирене) и течно (вода, мляко) гориво, енергия, съобщения, а също така валидол, резепин и други полезни днес успокоителни.

– Увеличават се и енергийните разходи на синчетата ми, въпреки редовно четените им жития за аскетични и постещи светци.

– Имам нужда от вливане на пресни парични средства поради по-тежките условия на банките кредиторки: ДСК, бай Иван, брат ми, чичо Мишо, братовчеда и половината махала.

– Според баба Дана от кварталния клюкарски пункт, има сигурна информация за увеличаване на изкупните цени на бананите в Джанганайка, на рибата тон в Сахара, на въглищата в Антарктида и от там – нов скок на цените на тока, бензина, транспорта, съобщенията у нас. А също така се очаква ново поевтиняване на природния газ и нефта, което закономерно води до повишаване на цената нна производните им у нас. Което е логично, според нашите пишманикономисти!

П.П. Основата за мотивите си взех от фентъзитата за повишаване цените на стоките и услугите у нас. Заявявам, че за разлика от нашите монополисти, аз ще се реконструирам, модернизирам и развия. Обещавам, че аз наистина ще сдържа думата си!

С почит: (не се чете)

Революция: В кошчето! Тоя да не е монополист, та да получава пари срещу обещания!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s