МЕЖДУ ПРАЗНИЦИТЕ

Скитникът самотник Константин Щъркелов | Вестник "ДУМА"

/Константин Щъркелов – „Пейзаж край Казанлък“/

Взех свински карета и се зачудих – какво да ги правя? Имам идеи много, ама трудно е да избереш най-вкусното от вкусни неща…

Натрих със сол, чер пипер, кимион, медена горчица. До парлака месо – едри гъби с малко сол. Отгоре фолио. И – във фурната…

Добавяш салата – класика, чери, краставички, репички, лук, магданоз…

Мммм… За Нова година е великолепно…

Друг вариант е капама. Но не давам рецепта – всеки има своя и това е най-хубавото. Само един съвет – отдолу пилешко и телешко, отгоре, над надениците, малко сланина. Да си пусне мазнината…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s